RoiMun vakijäsenistöä:


RoiMun vakijengin muodostaa trio Mikko Ahvenjärvi, Tarja Alakörkkö-Perkkiö ja Timo Perkkiö. Erittäin tiiviisti yhteistyössä toimii nuorisoyhtye FourOfUsin nuoret huippulahjakkuudet Fanni Alakörkkö, Leevi Alakörkkö, Mikko Yliniemelä ja Joona Sandberg. Yhdistykseemme kuuluu myös muita rovaniemiläisiä muusikoita, joiden muusikkoutta Musiikkiyhdistys RoiMu ry haluaa tukea ja auttaa, ja joiden kanssa suunnitelmissa on laajentaa RoiMun toimintaa entisestään mahdollisimman monen musiikkiharrastuksen mahdollistamiseksi.


RoiMu-trio pähkinänkuoressa:

Tarja Alakörkkö-Perkkiö on jo vuosikymmenten ajan ilahduttanut ihmisiä erityisesti harmonikkansa kanssa. Harmonikansoittoa hän opiskeli Sibelius-Akatemiassa, mutta opinnoissa tutuksi tulleen klassisen musiikin lisäksi hän hallitsee harmonikallaan hämmästyttävän taiturimaisesti myös kevyemmät virtuosiset harmonikkakappaleet, sekä pelimannimusiikin. Monet kansalliset voitot harmonikkakilpailuista ja kansainvälisetkin palkintosijat ovat varmasti ansaittuja! Harmonikan lisäksi Tarja on kunnostautunut pianonsoitossa, sekä herkissä, aina läsnäolevissa laulutulkinnoissaan. Kirkkomuusikon koulutuksen Tarja hankki Oulun ammattikorkeakoulusta, ja hänen toimiessaan kanttorina hän tuli tutuksi halustaan ja taidostaan muokata erikoisempiakin musiikkitoiveita uruille sopiviksi.

Timo Perkkiö, RoiMun monitoimimies ja "Puuha-Pete" niin musiikillisesti kuin muutenkin. Timo soittaa urkuja, pianoa, harmoonia, huiluja ja useimmiten vastaa äänentoistosta RoiMun keikoilla. Koulutukseltaan Timokin on kirkkomuusikko, ja on opiskellut Sibelius-Akatemiassa. Hänen improvisointikykynsä hurmaa kuulijoita, kuten uskomaton laulutaito. Timolta taittuu niin klassinen kuin kevyempikin musiikki helposti ja komeasti. Osaapa hän myös korjata soittimia, sivutoimenaan hän virittää pianoja, ja tekee myös urkuhuoltoja ja -virityksiä, sekä korjaa, entisöi ja virittää harmooneja. 

Mikko Ahvenjärvi, uskomaton lahjakkuus, joka loihtii viulustaan irti niin täydellisellä tyylitajulla tehtyjä kuvioita, ettei voi kuin ihailla. Tällä monilahjakkuudella onnistuu myös laulaminen, hän onkin laulanut useissa huippukuoroissa. Mikko on kunnostautunut myös urheilun saralla, häneltä löytyy veteraanisarjoista niin Suomen- kuin Maailmanmestaruustason mitaleita roppakaupalla lajinaan muun muassa mäkihyppy!FourOfUs esittelyssä:

FourOfUs on suorastaan hämmästyttävä nelikko! Mikä lahjakkuuksien joukko!

Fanni Alakörkkö kun alkaa laulaa, ei varmasti monenkaan silmäkulma pysy kuivana. Hänellä on uskomattoman kaunis, persoonallinen lauluääni, jollaista ei ihan heti toista löydy. Laulamisen lisäksi Fanni on soittanut useita eri instrumentteja, harrastanut tanssia ja onpa hän ollut teatterikoulussakin. 

Leevi Alakörkkö on siskonsa tavoin soittanut useita instrumentteja, mutta omimmillaan hän on rumpujen ja kitaran parissa. Hänen pettämätön tyylitaju säestyksissä ja erittäin tarkka rytmitaju paljastavat huippulahjakkuuden. Hallitseepa hän äänentoistopuuhatkin varsin mallikkaasti!

Mikko Yliniemelä hallitsee kitaran ja basson mutta on hänet nähty ja kuultu soittavan pianoakin tarpeen vaatiessa. Mikon ilmiömäinen kyky kehittää kitarallaan mitä ihmeellisempiä taituritemppuja ja soolojen soittotaito on erittäin viihdyttävää kuultavaa.

Joona Sandberg on myös soittanut todella monia instrumentteja. Joonalla on ilmiömäinen kyky ottaa haltuun vaikeitakin instrumentteja hetkessä. Pääasiassa Joona soittaa bassoa ja kitaraa, mutta on häneltä kuultu keikkoilla mm. saxofonia!

FourOfUsin soittajat ovat usein RoiMun mukana joko omana bändinään, tai osana RoiMua!